Uppdragsgivare

Uppdragsgivare

Sedan vår ursprungliga start 1953, har vi hjälpt samt utvecklat våra uppdragsgivare med allt från totalansvar för svensk dagligvaruhandel till rena och direkta säljuppdrag.

Fiskexporten
Företaget ligger i Varberg sedan 1897. Vi har lång erfarenhet och är nyskapande. Vi tillverkar sill och tofuinläggningar med finaste råvaror och hög kvalitet i produktion.
Fjällbergets Bageri & Delikatesser AB
100% naturliga proteinrika kex. Inga korn, gluten, soja, palmfett eller tillsatt socker. Tillverkad i Sverige.
Frödinge
Frödinge är ett mejeriföretag i Vimmerby kommun, som bjuder på sig själva och delar med sig av småländska kulturskatter som ostkaka och andra godsaker från bageriet såsom paj, tårta och kladdkaka. Allt bakas med kärlek och omsorg kring råvaror och miljö.
Heba Food & Beverages
Vi levererar öl, drycker och livsmedel sedan 1985. Bland varumärkena finns Tropic Dream, Finnerödja och Kloka rapsolja.
Jästbolaget
Nordens ledande producent av jäst och jäsbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö.
Lindvalls Kaffe
Hur får man egentligen ett kaffe att smaka riktigt bra? Det är klart att det handlar om råvaror, rostningsgrader och liknande. Men vad händer om man också blandar in 130 år av kaffekärlek? Vi tror att det är då man får fram något riktigt bra. Ett ovanligt gott vanligt kaffe, helt enkelt.
Magnusson Petfood AB
Hund- och kattmat, omsorgsfullt ugnsbakat på lokala färska råvaror.
Odense
Historien om Odense Marcipan började redan 1909 med en liten marsipanfabrik i hjärtat av Odense i Danmark. Odense är numera även leverantör av nougat och choklad samt utvecklar en stor mängd av bakrelaterade produkter av högsta kvalitet till såväl konsumenter, bagare som industri.
Peka Kroef
Peka Kroef är ett holländskt familjeföretag, som specialiserar sig på färska, kylda potatisprodukter. I Sverige är Peka marknadsledare inom segmentet potatisgratänger. Så god att du kallar den din.
SBM Life Science AB
“SBM Life Science tillhandahåller några av de största och mest välkända produkterna på marknaden som ger dig en härligt, prunkande trädgård – fri från skadedjur. Våra varumärken Stroller, Solabiol, Natria, Myrr och Kvitt är välkända för sin kvalitet och effektivitet.”
Teampac AB
Teampac är ett välkänt varumärke inom förpackningsmaterial. Vi har sedan 1981 sålt och marknadsfört olika förpackningstyper, hygien- och rengöringsprodukter. Våra kunder finns på den nordiska marknaden inom dagligvaruhandeln, restauranger, storhushåll, grossister och livsmedelsindustrin.
Vitaseege Sverige AB
Vitaseege erbjuder innovativa och starka varumärken en tillväxtorienterad resa inom såväl dagligvaruhandeln, servicehandeln & foodservice som industri på hela den nordiska marknaden.
Västerås Kebabfabrik AB
Enkelt och gott med riktig kebab när som helst.
Wellnox Health AB
Funktiondrycken RÅ - det bästa från naturens skafferi.
Werners Gourmetservice AB
Werners Gourmetservice är känt för sina unika och exklusiva produkter. Nya smaker, dofter och matupplevelser med de bästa råvarorna, Vi importerar från hela Världen till den Nordiska marknaden.

Vid frågor nå oss

via formuläret

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.