Jobba hos oss

Tredo är ett personligt och unikt säljbolag där våra medarbetare absolut är den största resursen. Vi håller ständigt ögonen öppna för fler engagerade medarbetare och uppmuntrar dig till att söka våra lediga tjänster.

Börja arbeta hos oss och utveckla din personliga karriär

Det är våra medarbetare som gör Tredo personligt och unikt. På Tredo gillar vi ett starkt engagemang, och vi arbetar ständigt med ett aktivt samt hållbart förändringsarbete för att utveckla och vitalisera vårt samarbete tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi vil ha nya medarbetare som har massor av energi, passion och som tycker om att göra lönsamma affärer.

Så här söker du

Börja med att läsa igenom rollbeskrivningen för en av våra lediga tjänster och sätt därefter ihop ett CV som du skickar till vår rekryteringsbank.  Vår egen HR-avdelning kommer att gå igenom din ansökan och återkomma så fort som möjligt. Skulle du inte hitta en passande tjänst men ändå vill söka så går det bra att skicka en spontanansökan.

Varmt välkommen med din ansökan.

Börja arbeta hos oss och utveckla din personliga karriärBörja arbeta hos oss och utveckla din personliga karriär

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster för tillfället

Hittar du ingen passande tjänst?

Det går bra att skicka en spontansökan. Skicka ditt CV direkt till vår HR avdelning i ett mail och berätta gärna vilken roll du skulle vilja söka och varför. Vi besvarar dig så snart vi kan.

Vid frågor nå oss

via formuläret

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Copyright © 2021 Tredo AB

- Hemsida av Voice by Visuals